Show simple item record

dc.contributor.authorSánchez Trejos, María Patricia
dc.date.accessioned2018-12-18T02:08:20Z
dc.date.accessioned2019-01-10T20:43:29Z
dc.date.available2018-12-18T02:08:20Z
dc.date.available2019-01-10T20:43:29Z
dc.date.issued2009
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12337/3375
dc.language.isoeses_US
dc.publisherSan José, Costa Rica: Instituto de Investigaciones Agrícolas y Escuela de Agronomíaes_US
dc.rightsacceso abiertoes_ES
dc.subjectSEGURIDAD ALIMENTARIAes_US
dc.subjectALIMENTOes_US
dc.subjectETNOBOTÁNICAes_US
dc.subjectRECURSOS FITOGENÉTICOSes_US
dc.subjectCALIDAD ALIMENTARIAes_US
dc.subjectFABA GRANJAes_US
dc.subjectSLOW FOODes_US
dc.titleALTERNATIVAS PARA LA SEGURIDAD ALIMENTARIAes_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/reportes_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record