Show simple item record

dc.contributor.authorSánchez Trejos, María Patricia
dc.date.accessioned2018-12-18T03:35:09Z
dc.date.accessioned2019-01-10T20:43:30Z
dc.date.available2018-12-18T03:35:09Z
dc.date.available2019-01-10T20:43:30Z
dc.date.issued2009
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12337/3380
dc.language.isoeses_US
dc.publisherSan José, Costa Rica: Universidad de Costa Ricaes_US
dc.rightsacceso abiertoes_ES
dc.subjectCALIDAD ALIMENTARIAes_US
dc.subjectFRIJOLes_US
dc.subjectPRODUCCIÓN ALIMENTARIAes_US
dc.titleIMPORTANCIA DE LA CALIDAD NUTRITIVA DEL FRIJOL COMÚNes_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/reportes_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record